Schilderplan

3 tot 10 jaar geen omkijken meer naar het schilderwerk van uw woning? Voor een vast bedrag per maand? Al die jaren vast zitten aan een onderhoudscontract! Jaren geld vooruitbetalen zonder dat u er controle op heeft? Onzin, want het kan ook anders ! Kiest u voor “Schilderplan” dan kiest u voor gecontroleerd onderhoud.

Voorbeeld:
U heeft groot schilderonderhoud aan uw woning laten uitvoeren.  Wij kunnen daarna elk jaar het schilderwerk komen controleren voor 40,– (excl. btw). Constateren wij bij deze controle (kleine) gebreken, dan worden die binnen de garantietermijn van 3 jaar kosteloos hersteld!  Na de garantietermijn van 3 jaar bespreken wij met uw de geconstateerde gebreken en de kosten van herstel. Zo houd u de schilderkosten beheersbaar en betaalbaar en voorkomt u dat u na ca. 4 jaar geconfronteerd wordt met hoge kosten van een grote schilderonderhoudsbeurt!

Omdat wij al die jaren het schilderwerk aan uw woning hebben gecontroleerd, kan een groot schilderonderhoudsbeurt verantwoord langer worden uitgesteld. En is uw woning na verloop van jaren toch aan een groot schilderonderhoudsbeurt toe, dan zult u ervaren dat het regelmatig controleren en onderhouden u een flinke besparing oplevert. U zit dus niet vast aan een contract. Kiezen voor vakkundig en regelmatig onderhoud van het schilderwerk is dus niet alleen verstandig meer ook kostenbesparend! Voor schilderwerk aan uw woning ouder dan 15 jaar, betaald u slechts 6% BTW.

In de praktijk hebben wij gemerkt dat de meeste opdrachtgevers heel erg blij zijn met het eind resultaat maar er tegen aan kijken om de “hoog gelegen delen” schoon te houden.
Daarom bieden wij u de mogelijkheid om naast het schilderplan te kiezen voor een jaarlijkse schoonmaakbeurt, zo blijft uw woning niet alleen in top conditie ziet uw woning er altijd schitterend uit!

Alle voordelen voor u op een rijtje:

  • Uw woning is en blijft in top conditie
  • Door de jaarlijkse controle gezien over 5 jaar een flinke kostenbesparend
  • U kunt de jaarlijkse inspectie combineren met een schoonmaakbeurt. (hoger gelegen delen)
  • U kiest zelf voor schilderplan en bepaal wanneer u het opzegt.